Saturday, July 16, 2011

Si 'Cing' Kurang Kasih Sayang

Now, i present to you my UNofficial cat........Si 'CING'!!!!!!
*UNofficial means kucing yg tak malu selalu dtg nk makan je keje!*

video
*abaikan bunyi kucing buatan manusia tu k!*

hahaha. betol kan title kat atas nih. kurang kasih sayang! kesian dye. dok maen sorang2 je. kadang-kadang maen cak2 then lari laju2! skali pandang sbijik cem Tom dalam cte 'Tom and Jerry'!! omeyy angattt.. dulu ein memang tak minat sangat kucing. rase takot je sebab dulu penah kene cakar. *ouch! saket tau. :'(* tapi now, bile hari2 duk melayan telatah kucing ni. i start to fall in love with cat. *i love u CING!* gerammmmmm sangaat! kalau la dapat pecet perut, muke, pipi kauu wahai kucingg! eeeee!!!

Thursday, July 14, 2011

Mr. Popper's Penguin

Tengok poster kat atas nih! korang da tengok blom? kepade sesiape yang suke comel2 things neh hukumnye WAJIB ke atas kamu! *tade dalam Al-Quran eh* hihihi. I watched this muvee yesterday with Mr. Fadzly. At first, we dont know wut muvee we are going to watch. Sebab muvee yang ade kat tgv, mostly da tengok wei. *nilah akibat OVERmuvee sampai sume cte da tgk* haha. Antara 2 muvee yang belum tengok cume Mr. Popper's Penguin and Harry Potter je. At last, we both chose Mr. Popper's Penguin. Antara sebab-sebabnye kiteorang chose this muvee adalah :

1. Ramai orang cakap Harry Potter TAK BEST!
2. Telah di influence oleh status seorang kawan bername Mr. Bibob. Gambar di bawah menunjukkan status yang dibuat oleh Mr. Bibob.


*Special thanks to u Mr. Bibob!*

Gambar dibawah
ini pulak adalah antara babak-babak comel dimane Si Jim Carrey@Tom Popper sengal nih menari bersama penguin-penguinnyeee... comelllllllll sangat! Comel cem kite kan kan kan? *sambil kenyit-kenyit mate, senyum sampai telinge, tunduk macam nak rukuk* hahaha.


So, to anyone yang rase tak tahu nak tengok muvee ape, saye cadangkan anda tengok muvee ni yang berunsurkan komedi, santai, family, dan paling penting boleh mereleasekan segale jenis tension yang terperuk dalam kepale korang semua k! ENJOY THE MUVEE! <----gaye staff tgv! hakz!

Tuesday, July 12, 2011

ERROR! Page under construction.


CAUTION!
don't look at the butt! but look at the board below the butt!
:)